Produktion

På Lankapaja Industri har vi maskiner för all typ av rörbearbetning. Vi har både automatiserad och manuell produktion. Som ett företag i Lankapaja-koncernen har Lankapaja Industri tillgång till hela moderbolagets toppmoderna produktion, vilket för slutkunden innebär säkra leveranser av produkter i tunnplåt, stålrör och –tråd, med pulverlackering, automatsvarvning osv. Regelbundna leveranser av komponenter från Nummela och Lahtis till Skillingaryd avgår två gånger per vecka

> 1 BLM E-Turn, rörbockningsautomat med laddning och urplockning. E-TURN är en helelektrisk CNC rörbockningsmaskin med automatisk vänster- och högerbockning, booster och tredimensionell visuell grafisk programmering.

> 6 stationer för manuell svetsning, MIG,MAG och TIG där vi enkelt kan producera produkter som inte passar att svetsas med hjälp av våra svetsrobotar.

> 3 stycken Robotsvetsstationer, 2 Motoman och en ABB. Manipulatorer med dubbla fixturer för maximal svetstid. Max bordsstorlek 1000 x 2000 mm.

> 1 BEWO rörkapningsautomat Kapacitet 1800 kap/timme. Kaplängd 20-3000 mm.

> 1 Haas vertikal fleroperationsmaskin Bordsstorlek 1016 x 508 x 635 mm, 40 kona, 8100 rpm, 20-stationers verktygsväxlare